Copyright © 2017. All Rights Reserved

За нас

Грабни изгодно от Grabni.bg!

 

Grabni.bg е популярен онлайн "пристан" на добри оферти в областта на видеонаблюдението и IT технологиите. Работим с експерти в тези области и предлагаме както качествена техника на световни производители, така и възможност за консултация с професионалист и монтаж на всяко закупено устройство. Нещо повече, имаме страхотни "пакетни" оферти за видеонаблюдение, благодарение на които можете да оборудвате целия си дом или офис с правилно съчетани компоненти на чудесна цена!

 

През 2017 г. разширихме портфолиото си със серия зашеметяващи бижута и аксесоари - шикозни часовници, колиета, гривни, ключодържатели и портмонета, подбрани след внимателна селекция от български и чуждестранни пазари. Отличаваме се и по това, че всеки аксесоар е придружен от безплатен моден съвет - кои са правилните цветови комбинации, с които да носите конкретния накит, с какъв тип дрехи би си отивал и т.н. Вярваме, че тайната на безупречния външен вид не се крие в цената върху етикетите, а в избора на подходящи допълнения към всеки тоалет, подчертаващи чара и индивидуалността.

 

И все пак, кои сме ние?

 

Grabni.bg принадлежи на компанията "Грабни БГ" ООД, базирана в гр. София. Доставяме бързо и коректно на територията на цялата страна и сме на ваше разположение при въпрос или нужда от помощ при поръчка!

 

Разгледайте нашите текущи топ оферти и не забравяйте да ни последвате във Фейсбук, където ще бъдете една крачка пред останалите, когато пускаме лимитирани количества продукти на супер цени!